Wednesday, January 4, 2012

fatrah yg unique :) (1)

fatrah imtihan , fatrah yang unique

ketika ini macam2 perasaan bakal timbul

macam2 situasi boleh berlaku

samada kita semakin mendekat kepada Allah

mahupun kita semakin lupa dan serabut dengan dunia buku sahaja

atau.... aneka fenomena dan atmosphere lagi

~~to be continued, ada kelas bakery ditengah fatrah imtihan.. how unique!

5 comments:

Anonymous said...

Fatrah imtihan tu apa?

Captain Hero said...

oada dua tujuan click comment.

satu untuk tnya fatrah tu pa.. p org atas dh tnye.skip perkara kedua..

hehe.. eih, xabes lgi kls bakery..? mmg unik lah~!

hrp tak tensyen.

uhibbunur~ said...

utk enonimus dan captain:

fatrah= tempoh, duration. musim. dan mkna yg seumpamanya

imtihan = peperiksaan, exam, dan seumpamanya

hehe.. sedang dlm musim/tempoh exam skrg

captain hero: hehe...alhmdulillah2, x tensyen.. semalam kelasnya, kelas tu rpenye banyak membantu- byk review balik..

hmdulillah kena berbaik sangka kan dan positive (dush2 kat diri sendiri~~~)
sbb klu x de kelas, maybe sesi review sendiri akan lebih terabur.bagus ade kelas tu smlm..huhu

bintuhanafi said...

pape pon utk batch kite memang unik..xgitu? hehe

uhibbunur~ said...

batch redhaa..hoho
exam for sure abes last skali..
mmg superb~