Thursday, October 20, 2011

satuhati (2)


Suria yang suram menanti waktu
Senja berlabuh pun terasa pilu
Tiupan angin kedengaran
Bagai mengalun irama indah
Sengaja menutupi rasa hati selama ini
Namun tak mempu kupendamkan
Rahsia dalam sanubari
Kini ku pasrah terbongkar segalanya
Yang kurindukan kasihmu

ukhtiku~~


p/s: rindukan kakak pertama yg menyentuh ht ku di sini
rindu juga sama kakak pertama yg sentuh hati ku time matrix
rindu 'murabbi doa rabitah' yg menyentuh ht ku time form 5
rindu sgt sama kakak pertama yang sentuh hati ku time form 1 dulu
oh, semestinya merindukan murabbi pertama ku di rumah :)

owh,seyes,

sgt2 rindu kat setiap insan yang pernah sentuh hati saya..
yg tlg siram ht sy biar x gersang,
yang tujukan jalan utk dapat CINTA DIA YANG UTAMA...

yang bantu utk ubah saya yang dulu agak keras hati utk menerima cinta fillah seorang ukhti, yang bantu saya temukan dgn apa purpose sy duk kat bumi DIA ni.
yang tarik tgn sy dgn lembut kearah jln SH ni
yang bantu utk sy stay & stay even
byk bende pedih, byk sakit,byk pening
tapi semuanya manis :)

ya , saya tahuuuuuu.....

semua itu datang dari Allah yg sangat2 penyayang

terima kasih Allah,
terima kasih

-ikaterathati2kamiyang inginmencintaiMu,yaRabb-

4 comments:

Captain Hero said...

mesti dorng pun rindu k.nas sekrang..:)

uhibbunur~ said...

:)

moga Allah jaga mereka dimana mereka berada..

p/s: jg diri baik2 kat rumah tu..iA ada juga yang rindu ke kamu. siapa tahu? ^^

nurul said...

:) like

uhibbunur~ said...

:)

mira azam, lamaaaanya x jumpa sama ukhti...-_-

kangen~

insyaAllah ada rezeki dr Allah, moga kita bisa ketemu des~~~

huuu, jika tidak di dunia, di syurga nnt..ameen

p/s: byk yg ana blajar dr nti :)